به گزارش خبرنگار مهر، داود گرشاسبی فرماندار ویژه مرند، ظهر امروز در جلسه کارگروه تخصصی فرهنگی اجتماعی ابراز داشت: پدیده های اجتماعی تغییر پیدا کرده و باید نگاه جدیدی به آن داشت، باید پدیده های نوظهور نیازسنجی شود چرا که در عرصه های اجتماعی تاثیرگذار خواهد بود.
وی با اشاره به تغییر رفتار نسل جوان امروز افزود: به عنوان مثال، دختران زیر ۱۸ سال به قهوه خانه و قلیان و سایر رفتارها علاقه پیدا کرده اند و این یک پدیده نوظهوری است و باید راهکارهایی برای مقابله با این پدیده ها ارائه کرد.
معاون استاندار آذربایجان شرقی در ادامه با بیان اینکه رفتار منتهی به شخصیت افراد دچار بحران هستیم، گفت: حلقه مفقوده تربیت امروز افراد این است که روند معقول و منطقی بین ورودی و خروجی روش تربیت وجود ندارد.
گرشاسبی ادامه داد: زمانی که در یکپارچکی کردار و رفتار به تناسب رسیدیم، در تربیت نسل موفق خواهیم شد، در این صورت در حوزه های اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی نیز تاثیرگذار خواهد بود.
فرماندار ویژه مرند اظهار داشت: جامعه باید واحد فکر کرده و واحد عمل کند، در این صورت دچار چندگانگی شخصیت نخواهیم بود.
وی در ادامه با اشاره به کاهش میزان ازدواج در شهرستان مرند ابراز داشت: کاهش ازدواج یک تهدید برای جامعه است و علت این معضل اجتماعی باید حل شود، چرا که گسترش ازدواج سفید و زندگی یخچالی، مادران و پدران گنهکار تربیت می کند.
آموزش زنان سرپرست خانوار
در ادامه جلسه معاون اداره فنی و حرفه ای شهرستان مرند اذعان داشت: زنان سرپرست خانوار در کارگاه های آموزشی پذیرش شده و آموزش های لازم در رشته های مختلف به آن ها ارائه می شود.
وی افزود: در ۶ ماهه اول امسال بالغ بر ۱۰۰ نفر از زنان سرپرست خانوار تحت آموزش قرار گرفتند و دوره هایی در زمینه پرورش گل و برخی مشاغل خانگی برگزار شد.
برگزاری کارگاه های پیشگیری از آسیب های اجتماعی در مدارس مرند
معاون پرورشی، فرهنگی و تربیت بدنی اداره آموزش و پرورش شهرستان مرند نیز در این جلسه ابراز داشت: قبل از مهرماه نیازسنی کارگاه های پیشگیری از آسیب های اجتماعی در سطح مدارس، صورت گرفت.
حجت الاسلام ابوالفضل حسین زاده افزود: با نیازسنجی آسیب های اجتماعی در سطح مدارس، در طول سال تحصیلی، در هر مدرسه حداقل ۳ کارگاه با حضور مدرسان تخصصی برگزار خواهد شد.
نظر شما